Светлинни дизайни и визии за:

  • Концерти, Турнета, Фестивали
  • Театър
  • Танцови шоа, Музикални клипове
  • Корпоративни събития
  • Телевизионни шоа
  • Дизайнерско осветление за сватби
  • Клубове, дискотеки

Техническо изпълнение на проекта

Като екип от опитни професионалисти, посветени на изкуството на светлината, ние вдъхваме живот на вашата визия с прецизност, страст и несравним опит.Екипът ни поема всичко от първоначалните срещи и разговори относно дизайна през цялата логистика на техника, програмиране, екип до изпълнението на проекта.

 

Наем на осветление

Работим с едни от водещите световни марки за  осветление, като Clay Paky, ROBE, GrandMA, FOS Technologies и избираме заедно най-доброто за вашето събитие според идеята и бюджета за осветление. 

В Stage Design BG разбираме, че всяко събитие е уникално. Ето защо ние предлагаме разнообразна гама от осветителни тела, които да отговарят на всеки стил, тема или бюджет. От халогенни театрални устройства до динамични LED осветителни тела, нашият инвентар е щателно подбран, за да гарантира изключително качество, надеждност и производителност всеки път.

С дълбоко разбиране на водещите в индустрията системи за управление на осветлението и софтуер, включително MA Lighting и Capture, нашите програмисти използват най-новите технологии, за да отключат свят от творчески възможности. От сложни картини до динамични ефекти и повече, ние използваме нашия технически опит и артистичен усет, за да вдъхнем живот на вашата визия с несравнима прецизност и усет.

Свържете се с нас днес, за да научите повече за нашите услуги, да обсъдим вашите специфични нужди и да откриете как можем да ви помогнем да създадете светлинно изживяване, което възхищава и оставя трайно впечатление у вашата публика.

свържи се с нас

Наши партньори